جوجه کباب های ایرانی هم یه سری نکاتی داره که براتون الان میگم. شما هم اگه نکته خاصی به ذهنتون رسید برای ما بفرستید، اینطوری می تونیم تجربیاتمونو با هم به اشتراک بزاریم.
 

12 نکته در مورد جوجه کباب
 

1- موادی که باید جوجه در اون خوابونده بشه بهتره اینها باشه : ماست سس مایونز زعفرون نمک فلفل روغن پیاز کمی آبلیمو و فلفل دلمه ای (خیلیها از سس مایونز استفاده نمیکنن ولی اینو بگم که استفاده از سس مایونز در مواد جوجه طعم بسیار خوبی به اون میده یک بار امتحان کنید البته مقدار سس نباید خیلی زیاد باشه چون در این صورت جوجه ها روی آتیش زود میسوزه )

ادامه مطلب

12 نکته مهم در مورد درست کردن جوجه کباب

نحوه درست کردن “رولت مرغ” با طعم مورد علاقه هر سلیقه

جوجه ,سس ,هم ,مایونز ,کباب ,باشه ,سس مایونز ,جوجه کباب ,از سس ,طعم بسیار ,بسیار خوبی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

نوشته ها دانلود کتاب پی دی اف الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم فیزیوتراپی سلامت بهترین شرکت طراحی سایت در تهران تولیدی قابلمه گرانیتی بیماریهای مقعدی فعالیت های شورای دانش آموزی پروین اعتصامی سه قلعه سرزمین خوبان آموزشی و علمی